Solul calcaros din Guatemala, împreună cu amestecul de aer cald și rece, contribuie la gustul intens și proaspăt, cu note de mere dulci și citrice. Cafeaua prăjită ușor spre mediu își dezvăluie pe rând notele distinctive și surprinde prin eleganță și rafinament
Un amestec remarcabil, cu un gust pronunțat, fructat și aromă dulce de lemn, care se formează în climatul rece și umed în care se cultivă aceste boabe de cafea: un veritabil paradis.
Acest espresso corpolent are un caracter complex și o personalitate puternică, cu arome care persistă. Descoperiti măreția contrastelor și misterelor aceastor origini care dau naștere celor mai bune boabe de cafea Arabica.
Un amestec puternic, dar delicat, de note picante și fructate, care evocă mirosurile și deliciile interesante ale bazarurilor locale, alături de arome îndrăznețe de caramel și cacao care te transpun pe dealurile din sudul Indiei, unde sunt cultivate aceste boabe de cafea.